Bestill båten din i

Om os

Quicksilver er en del af Brunswick Corporation. Brunswick Corporation er hjemstedet for nogle af de mest populære brands hvad angår livsstil og fritidsfartøjer.

Quicksilver er stolt af at producere både i topkvalitet. Vi sælger dem gennem et verdensomspændende netværk af forhandlere, som er godkendte til at servicere og sælge vore Quicksilver både og Mercury motorer. En række af disse ekspertforhandlere tilbyder også udlejning af Quicksilver både, så du kan opleve glæden ved en Quicksilver båd, uden at du behøver købe en. Uanset om du er en erfaren sejler eller total nybegynder, kan du ved at leje opnå den maksimale blanding af sjov, praktisk sejlads og naturligvis sikkerhed.

Quicksilver tror på, at bådsejlads handler om afslapning og glæde. Vi maksimerer dækkets størrelse, så du har god plads til at dase, kaste fiskesnøren ud eller sætte dig hen og få en snak med vennerne. Vi ønsker, at alle skal kunne føle sig hjemme bag rattet på vore både. Med nogle få, men vigtige instruktioner klæder vi dig på til at være kaptajn. Takket være pålidelige motorer, moderne teknologi til søs og et design, der øger stabiliteten kan du føle dig absolut sikker og nyde den ultimative komfort ude på vandet.

I Quicksilvers omfattende sortiment findes en båd til ethvert behov, enhver gruppestørrelse, erfaring og budget. Vores BOOK din BÅD platform gør dem straks tilgængelige for dig. Og sikrer, at du får den rette båd til dit eventyr. Hvad venter du på? Lej en båd i dag!