Book din båd i

Fortroligheds

Ikrafttrædelsesdato: 22-05-2018

Brunswick respekterer dine bekymringer om fortrolighed og værdsætter sit forhold til dig.

Denne Fortrolighedspolitik gælder for oplysninger indsamlet af Brunswick Corporation, ethvert forbundet selskab eller datterselskab (“Brunswick,” “vi” eller “os”), offline eller online, herunder, men ikke begrænset til, alle websider eller apps, som opslår et link til denne Fortrolighedspolitik (tilsammen “websiderne”).

Denne Fortrolighedspolitik forklarer de typer oplysninger, vi indsamler, formålene med at behandle disse oplysninger, det juridiske grundlag for at behandle disse oplysninger, hvordan vi bruger disse oplysninger, og hvem vi deler dem med. Vores Fortrolighedspolitik beskriver de foranstaltninger, vi træffer for at beskytte sikkerheden af de oplysninger og de rettigheder, du har som registreret person, hvad disse oplysninger angår. Vi fortæller dig også, hvordan du kan kontakte os for at opdatere dine kontaktoplysninger, fjerne dit navn fra vores mailinglister eller få svar på spørgsmål, du måtte have om vores fortrolighedspraksisser. Læs denne Fortrolighedspolitik omhyggeligt. Ved at fortsætte med at interagere med vores websteder erklærer du dig enig i de praksisser, der er beskrevet i denne Fortrolighedspolitik.

OPDATERINGER TIL VORES FORTOLIGHEDSPOLITIK

Denne Fortrolighedspolitik kan blive opdateret periodisk. Vi kan til enhver tid ændre denne Fortrolighedspolitik alene efter vores eget skøn. Hvis vi laver væsentlige ændringer i denne Fortrolighedspolitik, som øger vores rettigheder til at bruge personoplysninger, vi tidligere har indsamlet om dig, vil vi indhente dit samtykke enten via en e-mail til din registrerede e-mailadresse eller ved tydeligt opslag på vores websteder. Hvis vi agter at bruge dine persondata yderligere til et andet formål end det, som persondataene blev indsamlet til, skal Brunswick før sådan yderligere behandling give dig oplysninger om dette andet formål og yderligere oplysninger, som er nødvendige for at sikre en fair og transparent behandling.

OPLYSNINGER, VI INDSAMLER

Vi indsamler personoplysninger, herunder dit navn, adresse, telefonnummer, arbejdsgiver, e-mailadresse, adgangskode til websted, demografiske oplysninger eller økonomiske oplysninger, når du besøger webstederne, opretter en konto hos os eller registrerer et produkt eller køb på webstederne. Nogle af vores websteder tilbyder dig også muligheden for at interagere med, opfange eller gemme oplysninger via webstederne, såsom fotos eller opslag i fora.

Vi indsamler også automatisk oplysninger om de enheder, du bruger til at interagere med vores websteder. De oplysninger, vi indsamler automatisk, omfatter enhedsidentifikator, internetbrowser, præcis geolokation (med din viden og dit samtykke), browsing-oplysninger indsamlet gennem cookies og beacons på vores websteder, og IP-adresse. Vi indsamler også automatisk oplysninger om, hvordan du bruger webstederne, såsom hvad du har søgt efter og set med webstederne. De automatisk indsamlede oplysninger vil blive forbundet med alle personoplysninger, du har leveret.

FORMÅL MED OG RETSGRUNDLAG FOR BEHANDLING AF OPLYSNINGER

De oplysninger, vi indsamler, behandles med henblik på følgende formål:

 • At tjene webstedernes funktioner;
 • At styre daglige forretningsbehov, såsom administration og forbedring af webstederne;
 • At analysere webstedernes præstation og funktion;
 • At forhindre svindel; at håndhæve webstedernes Vilkår for brug; at overholde alle gældende love og forpligtelser til virksomhedsrapportering; og til at håndhæve Brunswicks aftaler;
 • At analysere, hvordan du bruger webstederne, og at udføre anden markedsanalyse;
 • At levere vores produkter og services til dig og kommunikere med dig om dem;
 • At levere annoncer til dig baseret på dine interesser;
 • At levere oplysninger til dig om finansielle valgmuligheder til køb af vores produkter;
 • At facilitere din interaktion med andre forbrugere gennem vores websteder, herunder gennem sociale netværk; og
 • At sende dig yderligere meddelelser, reklamekampagner, opfordringer, brochurer eller andre marketing-materialer angående vores websteder, vores produkter og vores virksomheders, forbundne selskabers, forretningspartneres eller autoriserede forhandleres services.

Brunswick behandler disse oplysninger, hvor vi har et retsgrundlag for at gøre det. Det retsgrundlag, vi vil henholde os til, vil være et af følgende:

 • Du har samtykket i vores behandling af dine personoplysninger;
 • Behandlingen er nødvendig for at fuldbyrde en kontrakt med dig eller for at opfylde en anmodning, du har foretaget;
 • Behandlingen er nødvendig for at overholde en retslig forpligtelse, som gælder for Brunswick i henhold til EU’s eller medlemsstatens lovgivning; eller
 • Behandlingen er nødvendig til formål, som er i Brunswicks legitime interesser som multinational producent af rekreative produkter, for eksempel for at beskytte vores forretning og forstå vores kunder bedre.

Vi kan bruge dine personoplysninger til at udvikle en personprofil om dig. Vi kan bruge personoplysningerne i din profil til at svare på anmodninger om finansielle valgmuligheder for køb af produkter og services af os.

Hvis du meddeler os, at du ikke ønsker at blive kontaktet med henblik på marketing-formål, vil vi ikke sende dig marketing-oplysninger.    

Vores websteder indsamler ikke personoplysninger om dine aktiviteter online over tid og på tværs af tredjeparters websteder eller online services. Derfor gælder “spor mig ikke” signaler sendt fra internetbrowsere ikke for vores websteder, og vi ændrer ikke nogen af vores dataindsamlings- og -brugspraksisser efter modtagelse af et sådant signal.

Yderligere måder, hvorpå personoplysninger indsamles og behandles, er som følger:

Oplysninger, du leverer

 

Præcise geolokationsoplysninger. For at bruge nogle af webstederne kan det være nødvendigt, at du tillader Brunswick at indsamle din præcise geolokation med din viden og dit samtykke, for at levere et produkt eller en service til dig. Hvis du vælger ikke at give os dine præcise geolokationsoplysninger, vil disse produkter og services ikke fungere korrekt, og vi vil ikke kunne levere dem til dig.

 

Vi vil også bruge disse præcise geolokationsoplysninger til analytiske formål og vil dele dine præcise geolokationsoplysninger med tredjeparter, herunder, men ikke begrænset til, forhandlere og parter, som leverer målrettet annoncering og analyseservices.

 

Anmodning om oplysninger. Hvis du anmoder om oplysninger om vores produkter (fx bestiller en brochure, et katalog eller et magasin), vil vi bede dig om at give person- og kontaktoplysninger, såsom dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, påtænkt brug af det relevante produkt, interesser osv. Du kan vælge at give yderligere kommentarer og anmodninger. Vi eller den autoriserede forhandler i dit område vil bruge dine oplysninger til at sende dig de oplysninger, du anmoder om, og kan bruge disse oplysninger til at kommunikere med dig i fremtiden om vores produkter eller services.

 

Nyhedsbreve og andre meddelelser. Vi kan tilbyde online eller offline nyhedsbreve og andre meddelelser om vores produkter, services og kampagner. Når du registrerer dig for at modtage disse meddelelser, beder vi dig om dine personoplysninger, såsom dit navn, postadresse og e-mailadresse. Vi eller den autoriserede forhandler i dit område vil bruge oplysningerne til at sende dig de meddelelser, du anmoder om, og til at kommunikere med dig om vores produkter og services.

Feedback, spørgeundersøgelser eller konkurrencer. Vi kan tilbyde dig muligheden for at deltage i online spørgeundersøgelser, opfordringer eller konkurrencer. Oplysninger, vi anmoder om, omfatter kontaktoplysninger (såsom e-mailadresse) og demografiske oplysninger (såsom antal familiemedlemmer og indkomstområder). Deltagelse i spørgeundersøgelser, opfordringer eller konkurrencer er fuldstændig frivillig. Derfor kan du selv vælge, om du vil fremlægge nogen oplysninger. Vi, vores forretningspartnere eller den autoriserede forhandler i dit område vil bruge de leverede oplysninger til at underrette vindere af konkurrencer og give præmier, til at overvåge eller forbedre brugen af et eller flere websteder eller annoncering og til at levere sammenstillede oplysninger til marketingsanalyser. Opfordringer kan ske i form af postforsendelser via U.S. mail, andre kurerer eller (hvis leveret) e-mail.

Karrieremuligheder. Vores websteder kan indeholde et link til Brunswick Careers, så du kan søge efter ledige stillinger hos Brunswick og søge stillinger ved at indsende dit CV og andre personoplysninger, såsom dit navn, kontaktoplysninger og arbejdshistorik. Vi bruger de oplysninger, du indsender, til at vurdere din interesse i ansættelse og til at kontakte dig angående mulig ansættelse.

Find en forhandler. Nogle af vores websteder gør dig i stand til at finde en forhandler tæt på dig gennem “find forhandler” formularen. Hvor denne service er tilgængelig, er det fuldstændig frivilligt, og du vælger selv, om du vil give dine personoplysninger eller ej. For at hjælpe dig med at finde en forhandler, beder vi dig om oplysninger, såsom for- og efternavn, fuld postadresse og telefonnummer. Vi bruger disse oplysninger til at finde en forhandler tæt på dig, til at vurdere dine behov og give dig den bedste og mest relevante service. Vi eller den autoriserede forhandler i dit område kan bruge oplysningerne til at kommunikere direkte med dig om vores produkter og services.

Online salg.

Brunswicks websteder. Vores mærkevarer tilbydes til salg af Brunswick direkte fra webstederne. Hvis du foretager transaktioner med Brunswick via vores websteder, vil dine oplysninger blive indsamlet for at behandle ordrerne. Dine oplysninger vil blive indsamlet enten af Brunswick eller en autoriseret tredjeparts betalingsbehandler.

Tredjeparts websteder. Vores mærkevarer tilbydes også til salg af autoriserede tredjeparts mærkevarepartnere gennem websteder, de ejer og kontrollerer, som kan være forbundet med links til webstederne. Hvis du foretager transaktioner med en autoriseret tredjeparts mærkevarepartner, bliver dit køb gennemført på vores autoriserede tredjeparts mærkevarepartners websted og i henhold til trejdepartens fortrolighedspolitikker og vilkår for brug. Du bør gennemlæse den fortrolighedspolitik og de vilkår for brug, der gælder for den pågældende tredjeparts websted, og som vil gælde for din transaktion.

Produktfinansiering og refinansiering af kredit. I nogle tilfælde leverer vi links til tredjeparts sælgere for oplysninger om produktfinansiering eller refinansiering af kredit for nogle af vores produkter. Hvis der er leveret et sådant link, sendes dine oplysninger direkte til tredjeparts sælgeren og modtages ikke af vores selskaber. Du bør gennemlæse den fortrolighedspolitik og de vilkår for brug, som gælder for tredjeparts sælgerens websted.

Ejerprogrammer eller præmieprogrammer. Nogle af vores websteder tilbyder ejerprogrammer, præmieprogrammer eller kuponer og beder om kontaktoplysninger og oplysninger om dine produktkøb, så vi kan tilmelde dig disse programmer og kommunikere med dig.

Produktregistrering. Fra tid til anden kan nogle af vores websteder tilbyde online produktregistrering. Ved at registrere dit produkt online erklærer du dig enig i, at vi, vores forretningspartnere, en autoriseret forhandler/serviceleverandør eller tredjeparts reklamebureauer kan kontakte dig i forbindelse med produktregistreringen af flere forskellige grunde, herunder, men ikke begrænset til, for at levere produktmeddelelser, som krævet af loven, med henblik på kundeservice og/eller assistance med garanti, for at vedligeholde Brunswicks databaser og forretningsprocesser, og/eller at kontakte dig med henblik på formål, som i øvrigt er anført i denne Fortrolighedspolitik.

Henvisningsservice. Vi tilbyder en henvisningsservice, som gør det muligt for dig at informere dine venner og andre bekendte om produkter og/eller oplysninger, der er indeholdt på (eller gennem) Brunswicks websteder. Hvis du vælger at bruge en sådan henvisningsservice, vil følgende gælde: e-mailadresse(r) vil blive indsamlet med henblik på at sende en engangs e-mail, som du vil blive anført som afsenderen af. Brunswick vil være en serviceleverandør, som faciliterer sådan levering.

Elektronisk levering for aktionærer. Hvis du er aktionær i Brunswick og gerne vil modtage aktionærmaterialer, beder vi dig om at registrere dig til denne service på Brunswick.com webstedet. Registreringen vil også gøre det muligt for dig at stemme med dine aktier online. For at registrere dig skal du, hvis du er aktionær i USA eller Canada, anføre dit socialsikringsnummer eller skatte-ID nummer, din e-mailadresse og en 4-cifret PIN-kode. Hvis du er aktionær i et andet land end USA eller Canada, skal du anføre dit Brunswick aktionærkontonummer, din e-mailadresse og en 4-cifret PIN-kode. Vi bruger de oplysninger, du leverer, til at verificere, at du er Brunswick aktionær, til at registrere dig til den elektroniske leveringsservice og til at levere dig de elektroniske leverings- og stemmeservices, du har anmodet om. Du kan også opdatere eller annullere din registrering på webstedet ved at levere de samme oplysninger.

Oplysninger, vi indsamler automatisk

Vi indsamler visse oplysninger med automatiserede metoder, når du besøger vores websteder, såsom hvor mange brugere der har besøgt vores websteder og hvilke sider, der er tilgået. Ved at indsamle disse oplysninger lærer vi, hvordan vi bedst tilpasser vores websteder til vores besøgende. Vi indsamler disse oplysninger gennem flere forskellige metoder, såsom “cookies” og “web beacons.” Endvidere kan vi indsamle IP-adresser, som forklaret herunder. For flere oplysninger angående vores brug af cookies, henvises du til vores særskilte Cookiepolitik [LINK].

Cookies. Som beskrevet i vores særskilte Cookiepolitik [LINK] bruger vi ligesom mange selskaber “cookies” på nogle af vores websteder. Cookies er stykker af kode, der placeres på dine enheder, når du besøger visse websteder. Vi bruger cookies til for eksempel at fortælle os, om du har besøgt os før, eller du er en ny besøgende, og til at hjælpe os med at identificere funktioner på webstederne, som du måske har størst interesse i. Cookies kan forbedre din online oplevelse ved at gemme dine præferencer, mens du besøger et bestemt websted.

De fleste netbrowsere vil fortælle dig, hvordan du standser accepten af nye cookies, hvordan du bliver underrettet, når du modtager en ny cookie, og hvordan du deaktiverer eksisterende cookies. Bemærk dog, at du uden cookies måske ikke vil være i stand til at drage fuld fordel af alt indholdet og funktionaliteten på websiderne.

Web beacons. Som beskrevet i vores særskilte Cookiepolitik[LINK] indeholder visse sider på vores websted “web beacons” (også kendt som “internet tags”, “pixel tags” og “clear GIFs”). Disse web beacons tillader tredjeparter at modtage oplysninger såsom IP-adressen for den computer, der har downloadet den side, hvor beacon’en optræder, URL for den side, hvor beacon’en optræder, tidspunktet, hvor siden indeholdende beacon’en blev besøgt, den type browser, der er brugt til at se siden, og oplysningerne i cookies, som er placeret af tredjeparten.

IP-adresser. En IP-adresse er en unik identifikator, som visse elektroniske enheder bruger til at identificere og kommunikere med hinanden på internettet. Når du besøger vores websted og/eller app, ser vi IP-adressen for den enhed, du bruger til at gå på internettet. Vi bruger dernæst disse oplysninger til at fastslå enhedens generelle fysiske lokation og forstå vores websted-besøgendes generelle lokationer. Vi bruger også disse oplysninger til at forbedre vores websted og/eller app.

ÆNDRINGER I FORRETNINGSSTRUKTUR

Vi forbeholder os retten til at fremlægge og overføre alle oplysninger relateret til vores websteder, herunder persondata:

 • til en efterfølgende ejer, medejer eller operatør af et eller flere af webstederne, eller
 • i forbindelse med en virksomhedsfusion, konsolidering eller omstrukturering, salg af grundlæggende alle vores aktier og/eller aktiver, eller anden virksomhedsændring, herunder uden begrænsning under forløbet af enhver eventuel besigtigelsesproces.Vores websteder er websteder til det generelle publikum, som ikke henvender sig til børn under 13 år. Hvis vi får faktisk kendskab til, at nogen oplysninger, vi indsamler, er blevet givet af et barn under 13 år, vil vi straks slette disse oplysninger. Nogle af webstederne tillader dig at logge ind på og tilknytte dine sociale netværkskonti, herunder, men ikke begrænset til, Twitter, LinkedIn, Facebook, YouTube, Instagram og Pinterest med Brunswick. Hvis du gerne vil frakoble en social netværkskonto fra Brunswick, henvises du til denne sociale mediekontos og dens leverandørs indstillinger. Vi deler de oplysninger, du leverer, med forbundne selskaber, forretningspartnere eller autoriserede forhandlere for at kommunikere med dig om deres produkter og services, og for at sende dig yderligere underretninger, kampagner, opfordringer eller brochurer og andre marketingsmaterialer angående vores websted, vores produkter og de services, de leverer. Med din viden og dit samtykke vil vi vil også dele dine præcise geolokationsoplysninger med tredjeparter, herunder, men ikke begrænset til, forhandlere og parter, som leverer målrettet annoncering og analyseservices.
 • OPLYSNINGER, VI DELER
 • Ved at bruge denne funktionalitet giver du Brunswick tilladelse til at tilgå alle elementerne af dine sociale netværks profiloplysninger, som du har gjort tilgængelige for deling, og at bruge dem i overensstemmelse med de sociale netværks vilkår for brug og denne Fortrolighedspolitik. Du henvises til indstillingerne for fortrolighed i din sociale netværkskonto for oplysninger om, hvilke data der deles med os og andre tilknyttede applikationer, og for at styre de data, der deles med os gennem din konto, herunder oplysninger om dine aktiviteter med brug af vores websteder.
 • LINKNING TIL SOCIALE NETVÆRKSKONTI
 • BØRNS FORTROLIGHED

Vi deler også dine oplysninger med tredjeparter, som udfører services og funktioner på vores vegne, for at understøtte vores interaktioner med dig, herunder for eksempel levering af vores produkter og services, administration af spørgeundersøgelser eller konkurrencer, oplagring af produktanmeldelser eller kommunikation med dig. Disse tredjeparter er ikke autoriseret af os til at bruge eller fremlægge oplysningerne undtagen som nødvendigt for at udføre services på vores vegne eller overholde lovkrav. Disse tredjeparter har ingen uafhængige rettigheder til dataene.

Endvidere vil vi fremlægge oplysninger om dig:

 • Hvis det kræves af os af loven eller retssag;
 • Til retshåndhævende myndigheder eller andre statsansatte;
 • Når vi tror, fremlæggelse er nødvendig eller passende for at forhindre fysisk skade eller økonomisk tab i forbindelse med en efterforskning af mistænkt eller faktisk illegal aktivitet;
 • Hvis dette er nødvendigt for at beskytte en persons vitale interesser;
 • For at håndhæve vores Vilkår for brug;
 • For at beskytte vores ejendom, services og juridiske rettigheder;
 • For at forhindre bedrageri mod Brunswick, vores forbundne selskaber, forretningspartnere eller autoriserede forhandlere;
 • For at understøtte revision, overholdelse og ledelsesmæssige funktioner. Eller
 • for at overholde alle gældende love.

Vi forbeholder os retten til at overføre enhver oplysning, vi har om dig, i tilfælde af, at vi sælger eller overfører hele eller en del af vores forretning eller aktiver.

DINE FORTROLIGHEDSRETTIGHEDER I CALIFORNIEN

Hvis du er hjemmehørende i Californien, tillader paragraf 1798.83 af Californiens civile retsplejelov dig at anmode om oplysninger angående vores fremlæggelse af dine personoplysninger til tredjeparter til tredjeparternes direkte marketingsformål inden for det umiddelbart foregående kalenderår. Vi vil levere dig en liste over de kategorier af personoplysninger, der er fremlagt, og en liste over tredjeparternes navne og adresser. For at foretage en sådan anmodning bedes du sende en e-mail indeholdende bevis for, at du er hjemmehørende i Californien, til privacy@brunswick.com.

Nogle af webstederne giver dig mulighed for at slå indhold offentligt op. Hvis du er hjemmehørende i Californien og under 18 år gammel og registreret bruger af noget websted, hvor denne politik er slået op, tillader paragraf 22581 af California Business and Professions Code dig at anmode om og opnå fjernelse af indhold eller oplysninger, du har slået offentligt op. For at foretage en sådan anmodning bedes du sende en e-mail med en detaljeret beskrivelse af det specifikke indhold eller de specifikke oplysninger til privacy@brunswick.com. Inkluder venligst bevis på, at du er hjemmehørende i Californien, og den anmodendes alder. Vær opmærksom på, at en sådan anmodning ikke sikrer fuldstændig eller omfattende fjernelse af det indhold eller de oplysninger, du har slået op, og at der kan være omstændigheder, hvorunder loven ikke kræver eller tillader fjernelse, selvom der er anmodet herom.

LINKS TIL ANDRE WEBSTEDER

Vores websteder kan levere links til andre websteder for din bekvemmeligheds og oplysnings skyld. Disse websteder opererer måske uafhængigt af vores websteder. Websteder, der linkes til, kan have deres egne fortrolighedsmeddelelser eller -politikker, som vi stærkt anbefaler dig at læse, hvis du besøger nogen websteder, der er linket til. I det omfang, nogen websteder, der linkes til, og som du besøger, ikke er en del af dette websted, er vi ikke ansvarlige for deres indhold, nogen brug af webstederne eller nogen af disse websteders fortrolighedspraksisser.

TREDJEPARTS ANNONCER

Tredjeparter, herunder annoncører, vil indsamle oplysninger, herunder potentielt personoplysninger, om dine aktiviteter over tid og på tværs af forskellige websteder, når du bruger webstederne. Disse tredjeparter leverer Brunswick dataindsamling, rapportering, måling af reaktioner på annoncer, analytiske oplysninger og hjælper med levering af relevante marketingsmeddelelser og annoncer.

Tredjeparters indsamling af dine personoplysninger reguleres ikke af denne Fortrolighedspolitik. Du henvises til disse tredjeparters fortrolighedspolitikker for at fastslå, hvordan de indsamler og bruger dine personoplysninger.

Mange tredjeparts annoncører og nogle netbrowsere og mobile enheder gør det muligt for dig at fravælge tredjeparts annoncering. Oplysninger om og ressourcer til at fravælge interessebaseret annoncering er tilgængelige fra Digital Advertising Alliance på http://www.aboutads.info/choices/. Du kan også fravælge sporing og modtagelse af målrettede annoncer på din mobile enhed fra nogle mobile reklamebureauer og andre lignende selskaber ved at downloade App Choices appen på www.aboutads.info/appchoices.  Bemærk at fravalg gennem disse mekanismer ikke fravælger det at få annoncer sendt til dig. Du vil fortsat modtage generelle annoncer, mens du besøger webstederne, og andre steder online.

OPLYSNINGER, VI OVERFØRER

De websteder, hvor denne Fortrolighedspolitik gælder, reguleres af USA’s lovgivning, medmindre andet er bestemt heri. Ved at bruge webstederne eller levere dine personoplysninger til os, overfører du dine personoplysninger til os i USA. Endvidere overfører vi de personoplysninger, vi indsamler på webstederne, til andre lande, hvor vi driver forretning, som måske ikke har de samme databeskyttelseslove som det land, hvor du er hjemmehørende. Når vi overfører dine oplysninger til andre lande, vil vi beskytte disse oplysninger som beskrevet her, selvom et givent land måske ikke har de samme love om beskyttelse af fortrolighed og data som det land, du bor i. Du accepterer og anerkender vores indsamling, overførsel og behandling af dine personoplysninger i overensstemmelse med denne Fortrolighedspolitik.

SÅDAN BESKYTTER VI PERSONOPLYSNINGER

Vi vedligeholder administrative, tekniske og fysiske værn for at beskytte mod tab, misbrug eller uautoriseret adgang, fremlæggelse, ændring eller destruktion af de oplysninger, du leverer, når du besøger eller bruger webstederne.

DINE RETTIGHEDER – ADGANG OG KORREKTION

Du har ret til at anmode om adgang til de personoplysninger, vi har indsamlet om dig, med henblik på at gennemgå, ændre eller kræve sletning af oplysningerne. Du har også ret til at anmode om en kopi af de oplysninger, vi har indsamlet om dig. I visse situationer kan du også anmode om, at vi begrænser eller ophører med behandlingen af dine oplysninger.

Hvis du gerne vil foretage en anmodning om at få adgang til, gennemgå eller korrigere de personoplysninger, vi har indsamlet om dig, bedes du kontakte os på privacy@brunswick.com eller gennem en af metoderne i “Sådan kontakter du os” afsnittet herunder.

For at hjælpe med at beskytte din fortrolighed og sikkerhed vil vi tage rimelige skridt til at verificere din identitet, såsom at kræve en adgangskode og bruger-id, før vi giver adgang til dine oplysninger.

Du vil blive underrettet om alle eventuelle handlinger, der udføres som svar på en indsendt anmodning om ændring, sletning eller begrænsninger på behandlingen af dine personoplysninger.

Når databehandling er baseret på dit samtykke, har du ret til at trække dit samtykke tilbage til enhver tid, uden at det påvirker lovligheden af behandlingen baseret på samtykke før sådan tilbagetrækning. Du har også en ret til dataportabilitet, når databehandlingen er baseret på en kontrakt mellem dig og Brunswick, og dataene blev behandlet med automatiske metoder. Du kan udøve disse rettigheder ved at indsende en skriftlig anmodning til privacy@brunswick.com. Brunswick vil svare på din anmodning inden for en måned.

Du har ret til at indsende en klage til den relevante kontrolmyndighed for fortroligheds- eller databeskyttelse i din jurisdiktion.

OPBEVARING AF OPLYSNINGER

Brunswick opbevarer alle personoplysninger, så længe det relevante forretningsforhold varer, eller, hvor det kræves, i overensstemmelse med dets politikker og tidsplaner for forvaltning af oplysninger. Når personoplysninger slettes på grundlag af en anmodning fra en registreret person, vil Brunswick gøre rimelige forsøg på at sikre, at alle forekomster af oplysningerne slettes i deres helhed. For anmodninger om adgang, korrektioner eller sletning henvises du til denne politiks afsnit “Dine rettigheder – adgang og korrektion”.

Brunswick vil vedligeholde den nødvendige dokumentation til at demonstrere overholdelse af alle dets forpligtelser og til at tillade, at revisioner, herunder inspektioner, udføres af Brunswick eller en anden revisor, det har givet mandat hertil, og til at deltage i sådanne revisioner.

Brunswick skal føre et skriftligt register over databehandlingsaktivitet, som anfører databehandlingsaktiviteter efter kategori. Brunswick vil vedligeholde den nødvendige dokumentation til at demonstrere overholdelse af alle dets forpligtelser og til at tillade, at revisioner, herunder inspektioner, udføres af Brunswick eller en anden revisor, det har givet mandat hertil, og til at deltage i sådanne revisioner.

OVERHOLDELSE AF FORTROLIGHEDSVÆRN

Brunswick, såvel som dets forbundne selskaber i USA, afdelinger, og datterselskaber yderligere identificeret herunder, overholder “EU-U.S. Privacy Shield Framework” og “Swiss-U.S. Privacy Shield Framework for Human Resources personal data” som fremlagt af USA’s Handelsministerium angående indsamling, brug og opbevaring af personoplysninger overført fra Den Europæiske Union og Schweiz til USA med henblik på Brunswicks operationer inden for Menneskelige Ressourcer. Brunswick har attesteret til Handelsministeriet, at det overholder Principperne i Fortrolighedsværnet for persondata inden for Menneskelige Ressourcer. Hvis der er nogen konflikt mellem vilkårene i denne fortrolighedspolitik og Principperne i Fortrolighedsværnet, skal Principperne i Fortrolighedsværnet gælde. For at få mere at vide om Fortrolighedsværn-programmet og for at se vores attestering bedes du besøge https://www.privacyshield.gov/.

U.S. Brunswick selskaberne, som overholder Principperne i Fortrolighedsværnet for persondata inden for Menneskelige Ressourcer, omfatter: Attwood Corporation; BBG Logistics, Inc.; Blue Water Finance, Inc.; Boston Whaler, Inc.; Brunswick Commercial & Government Products, Inc.; Brunswick Family Boat Co. Inc.; Brunswick Financial Services Corporation; Brunswick Leisure Boat Company, LLC; Brunswick Marine in EMEA, Inc.; Brunswick Marine Sales Corporation; Brunswick Product Protection Corporation; Cybex International, Inc.; Garelick Mfg. Co.; Land 'N' Sea Distributing, Inc.; Life Fitness International Sales, Inc.; Lund Boat Company; Marine Power International Limited; Marine Power International Pty. Limited; Marine Power New Zealand Limited; Sea Ray Boats, Inc.; og Thunder Jet Boats, Inc.

Med hensyn til persondata inden for Menneskelige Ressourcer, der modtages eller overføres i henhold til Fortrolighedsværnet, er Brunswick og dets relaterede selskaber underlagt U.S. Federal Trade Commissions beføjelser til efterforskning og tvangsfuldbyrdelse.

Under visse omstændigheder kan medarbejdere, som har indsendt persondata til Brunswick til formål inden for Menneskelige Ressourcer, påberåbe sig bindende voldgift, når andre metoder til bilæggelse af tvister er blevet udtømt, som beskrevet i Annex 1 til Fortrolighedsværnet.

Som beskrevet i Principperne i Fortrolighedsværnet forbliver Brunswick ansvarlig for alle dine personoplysninger, som modtages til operationer inden for Menneskelige Ressourcer under Fortrolighedsværnet og overføres til en tredjepart, der agerer som agent på dets vegne.

Brunswick forpligter sig til at samarbejde med EU’s databeskyttelsesmyndigheder (DPA) og den Schweiziske føderale databeskyttelses- og oplysningskommissær (FDPIC) og overholde de råd, der gives af sådanne myndigheder med hensyn til data inden for menneskelige ressourcer, der overføres fra EU og Schweiz i forbindelse med ansættelsesforholdet.

SÅDAN KONTAKTER DU OS

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne Fortrolighedspolitik, bedes du kontakte:

Brunswick Corporation Attn: Law Department 26125 N. Riverwoods Blvd., Suite 500 Mettawa, IL 60045 Telefon: +1 855 283 1103 eller +1 847 735 4002 E-mail: privacy@brunswick.com

Hvis du gerne vil opdatere dine kontaktoplysninger eller præferencer, have dine oplysninger fjernet fra vores mailinglister eller ikke længere vil modtage marketings-e-mails som følge af oplysninger indsamlet via produktregistreringskort eller andre kilder, kan du gøre dette ved at:

 • Justere indstillingerne i en konto, du har oprettet gennem webstederne;
 • Afmelde via linkene indeholdt i e-mails fra os. Eller

Kontakte os på privacy@brunswick.com eller gennem en af metoderne i dette afsnit.